Presentaties van futuroloog Gerd Leonhard

Zelf kijk ik regelmatig naar presentaties van trendwatchers, futurologen en andere mensen met een heldere visie op de toekomst. Mensen die ik bijvoorbeeld volg, zijn:

 • Ray Kurzweil
 • Richard van Hooijdonk
 • Gerd Leonhard
 • Vincent Everts
 • Wim de Ridder
 • Jarno Duursma
 • Dr Kai-Fu Lee
 • Michio Kaku
 • Peter Diamandis
 

Deze keer licht ik er eens 1 futuroloog uit, namelijk Gerd Leonhard. Een Zwitserse futuroloog die regelmatig met interessante presentaties komt. Twee presentaties wilde ik er eens uitlichten, ze zijn echt de moeite waard om te bekijken. De komende 10 jaar gaat er meer veranderen dan de afgelopen 50 jaar. Wat dat precies betekent voor ons als maatschappij en zelfs als mensheid dat kan Gerd Leonhard fantstisch vertellen. Ik zou zeggen: kijk en verbaas jezelf…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Dit bericht heeft 2 reacties.

 1. Leuk rijtje! Dr Kai-Fu Lee ken ik nog niet, zal hem eens opzoeken.
  Het boek van Leonhard vond ik ook lezenswaardig. Heb onlangs de eer gehad om hem zelfs te ontmoeten en te interviewen.

 2. Benke Bakker

  Ik zag je interview met Gerd Leonhard inderdaad voorbij komen op YouTube. Moet hem nog even bekijken, leuk!

Geef een reactie